Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Τα δάκρυα του Γκατσίνοβιτς μετά τη λήξη του τελικού (Vid)

Παναθηναϊκός: Τα δάκρυα του Γκατσίνοβιτς μετά τη λήξη του τελικού (Vid)

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με όσα έγινε στο τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις αντιδράσεις του πάγκου με τα δάκρυα του Γκατσίνοβιτς με τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιεύεσαι ένα ακόμα βίντεο από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αϊτόρ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης και κατέκτησε το 19ο Κύπελλο στην ιστορία του.

Πιο συγκεκριμένα αυτό το βίντεο ήταν εστιασμένο όσα έγιναν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης στον αγωνιστικό χώρο. Από τη σοβαρότητα, την πειθαρχία, τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς και φυσικά τις ενέργειες των παικτών κατά τη διάρκεια του τελικού, στο σφύριγμα της λήξης και το μεγάλο ξέσπασμα όλων στο τριφύλλι.

Οι στιγμές στον πάγκο του Παναθηναϊκού ξεχωρίζουν στο βίντεο ειδικά με την λήξη του αγώνα και το ξέσπασμα όλων στον πάγκο, αλλά και τα δάκρυα του Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε και το χτύπημα στο κεφάλι από το πέναλτι που κέρδισε.

Μάλιστα ο Πούγγουρας στο τέλος φώναξε στον Σέρβο «Πάμε ρε μαλ$#@$@», για να σηκωθεί να γιορτάσει, ενώ, ο καλός του φίλος, Ζβόνιμιρ Σάρλια, έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να τον στηρίξει.

Δείτε εδώ το βίντεο της ΠΑΕ: 

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024