Διπλός… πονοκέφαλος για Κλοπ ενόψει τελικού
Ανησυχία για Κλοπ και Λίβερπουλ. Αμφίβολοι για τον τελικό του Σαββάτου οι Τιάγκο και Φαμπίνιο.
Αγώνα δρόμου για τον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ θα κάνουν οι Τιάγκο και Φαμπίνιο.
Μετά και την τελευταία στροφή της Premier League και το αδιανόητο φινάλε που έστειλε το στέμμα στη γαλάζια μεριά του Μάντσεστερ, προέκυψαν ένα νέο σημαντικό πρόβλημα για τον Γιούργκεν Κλοπ.
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αχίλλειο και θα υποβληθεί σε εντατική θεραπεία για να προλάβει το μεγάλο ματς με τους Μαδριλένους.
Παράλληλα, ο Φαμπίνιο παραμένει εκτός λόγω μυϊκού τραυματισμού και… τρέχει για να προλάβει το «ραντεβού» στο Παρίσι.
Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να ευελπιστεί πως θα τεθούν στη διάθεσή του και οι δυο παίκτες.
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα και… FIFA ranking (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442