Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουόριορς: Αποχώρησε με πρόβλημα ο Πόρτερ στο Game 3

Γουόριορς: Αποχώρησε με πρόβλημα ο Πόρτερ στο Game 3

Ο Ότο Πόρτερ αποχώρησε από την αναμέτρηση των Γουόριορς με τους Μάβερικς, αφού σε μια ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι του

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 109-100 στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς, έκαναν το 3-0 στη σειρά και πλέον απέχουν μόλις μία νίκη από τους τελικούς του ΝΒΑ.

Πάντως, η νίκη αυτή είχε ένα τίμημα, καθώς οι πολεμιστές έχασαν τον Ότο Πόρτερ λόγω τραυματισμού και ακόμα δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τον ακριβή χρόνο επιστροφής του.

Ο έμπειρος φόργουορντ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στην δεύτερη περίοδο έπειτα από λέι-απ στο οποίο ευστόχησε, όταν πάτησε κάπως άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αισθανθεί ενόχληση στο αριστερό πόδι.

Ο Πόρτερ προσπάθησε να συνεχίσει, ωστόσο λίγο αργότερα ζήτησε αλλαγή, με τους Γουόριορς να τον θέτουν επίσημα εκτός αγώνα στην τρίτη περίοδο.

Τη φετινή περίοδο ο Πόρτερ έχει 8,2 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,1 κλεψίματα κατά μέσον όρο, με 37% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Πάντως, αν μείνει για καιρό εκτός δράσης, τότε θα είναι η τρίτη απώλεια για τους Γουόριορς στα φετινά πλέι-οφ, αφού εκτός λόγω τραυματισμού είναι και οι Γκάρι Πέιτον και Άντρε Ιγκουοντάλα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024