Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πάτρα: Νέα στοιχεία για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου στους γιατρούς

Νέα ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της 9χρονης Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας, φανερώνοντας τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της.

Τα νέα στοιχεία από την πορεία της νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας, η οποία σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα δολοφονήθηκε από θανατηφόρα δόση κεταμίνης, δείχνουν ότι η καρδιά της 9χρονης δεν είχε κανένα πρόβλημα στην καρδιά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η εκπομπή TLive, η εξέταση στην καρδιά του κοριτσιού στις 14 Απριλίου του 2021 έδειξε ότι λειτουργεί κανονικά.

Βέβαια είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν, μια ακαθόριστης αιτιολογίας καρδιακή ανακοπή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και μια προσπάθεια επαναφοράς -διάρκειας 55 λεπτών- για να παραμείνει το παιδί στη ζωή.

Το tablet της Τζωρτζίνας

Σε όλη την πορεία της νοσηλείας της, η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε μαζί της ένα tablet, προκειμένου να βλέπει τα αγαπημένα της κινούμενα σχέδια.

Το TLive παρουσίασε και μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται το συγκεκριμένο tablet, το οποίο η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να ταφεί μαζί με το άτυχο παιδί.

Είναι το tablet για το οποίο δόθηκε εντολή να ανοιχτεί ο τάφος και να ληφθεί από τους ειδικούς προκειμένου να εξεταστεί για στοιχεία σχετικά με την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας.

Τα μηνύματα στο γιατρό

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για το μικρό κορίτσι, το οποίο έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Ιουλίου του 2021 και επέστρεψε στο σπίτι της.

Εκεί θα μείνει για περίπου επτά μήνες, προτού οδηγηθεί και πάλι σε νοσοκομείο, στις 19 Ιανουαρίου του 2022, καθώς εισάγεται και πάλι στο Ρίο με τη μητέρα της να κάνει λόγο για αναίτια επεισόδια σπασμών.

Το επτάμηνο που μεσολαβεί όμως, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν χάνει την επαφή της με τους γιατρούς που παρακολουθούσαν την Τζωρτζίνα.

Ειδικότερα, στις 24 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα σ’ έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας.

«Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα» γράφει η 33χρονη κατηγορούμενη.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 27 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει ένα ακόμη μήνυμα, ζητώντας να της επιτρέψουν να δώσει δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς» αναφέρει στο μήνυμά της.

Υγιέστατο το παιδί λίγο πριν καταλήξει

Μετά τη νέα εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο της Πάτρας, ακολουθεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στην Αθήνα, στις 26 Ιανουαρίου 2022.

Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώνει για τις εξελίξεις έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας στην Πάτρα. Όπως του λέει χαρακτηριστικά, όλες οι εξετάσεις του παιδιού είναι φυσιολογικές.

«Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα» τονίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη μικρή Τζωρτζίνα, λίγα 24ωρα πριν το 9χρονο κορίτσι αφήσει την τελευταία του πνοή στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024