Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας Μάνου Δασκαλάκη: Η Ρούλα τραβούσε βίντεο τη Τζωρτζίνα για να έχει το Μάνο «δίπλα της»

Πατέρας Μάνου Δασκαλάκη: Η Ρούλα τραβούσε βίντεο τη Τζωρτζίνα για να έχει το Μάνο «δίπλα της»

Θέση για τα όσα έχουν συμβεί στην υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των τριών εγγονών του πήρε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, με νέα στοιχεία να έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας γύρω από το θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου.

Την ώρα που γίνονται γνωστά τα ιατροδικαστικά πορίσματα για το θάνατο της Τζωρτζίνας και νέα στοιχεία για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών, κανείς από την οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη δεν είχε σχολιάσει την υπόθεση.

Μιλά ο πατέρας του Μάνου

Για πρώτη φορά από τότε που η υπόθεση πήρε αυτή την τροπή, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στον Alpha, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία επικοινωνία με την 33χρονη κατηγορούμενη.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος» τόνισε και υποστήριξε ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί όλα αυτά. «Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας» σημείωσε.

«Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» υποστήριξε ο άνθρωπος που είδε τα τρία εγγονάκια του να φεύγουν ανεξήγητα από τη ζωή.

Η Ρούλα «κρατούσε» το Μάνο με τη Τζωρτζίνα

Παράλληλα, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στη Τζωρτζίνα και την προσπάθεια που έκανε μετά την τετραπληγία.

«Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα» ανέφερε.

Ωστόσο, εξήγησε και τους λόγους που τραβούσε συνέχεια βίντεο την 9χρονη Τζωρτζίνα, εικάζοντας ότι το έκανε για να κρατάει δίπλα της τον Μάνο και να μην φύγει.

«Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους» κατέληξε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024