Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Παραμένει και τη νέα σεζόν Γιάκομπσεν

Παναθηναϊκός: Παραμένει και τη νέα σεζόν Γιάκομπσεν

Ο Άξελ Γιάκομπσεν θα συνεχίσει με την πράσινη φανέλα και θα αγωνίζεται με το τριφύλλι και τη νέα σεζόν, αφού ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος και το Λιγκ Καπ και πλέον έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Άξελ Γιάκομπσεν ο MVP της φετινής Volley Leauge και αρχηγός του Παναθηναϊκού αποφάσισε ότι θέλει να συνεχίσει να αποτελεί τον παίκτη βαρόμετρο για την ομάδα βόλεϊ κι έτσι ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο με τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άξελ Γιάκομπσεν για τη σεζόν 2022-23 για την αντρική ομάδα βόλεϊ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και MVP της Volley League Άξελ Γιάκομπσεν θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα» και να αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας.

Πρόκειται έναν αθλητή που έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στο Σύλλογο ενώ η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ τη φετινή χρονιά, ήταν σπουδαία.

Ο Άξελ Γιάκομπσεν δήλωσε στο www.pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Παναθηναϊκό, νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ γιατί σας θεωρώ οικογένειά μου. Ήταν μια σπουδαία χρονιά και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε ξανά την προσπάθειά μας για την επίτευξη ακόμα περισσότερων στόχων. Θέλω να ευχαριστήσω τους απίστευτους φιλάθλους μας για τη στήριξή τους! Θα σας δω σύντομα!».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024