Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοιτάει την επόμενη σεζόν ο Αλέγκρι

Κοιτάει την επόμενη σεζόν ο Αλέγκρι

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το ιταλικό πρωτάθλημα και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιμένει ότι η Γιουβέντους πρέπει να αποκτήσει περισσότερους έμπειρους παίκτες στη θερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να αρχίσει να αλλάζει την… τύχη της.

Ο πολυνίκης σύλλογος της Serie A (με 36 τίτλους) περιορίστηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τη Φιορεντίνα στη Φλωρεντία, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Δεδομένου ότι για δεύτερη σερί σεζόν η «βέκια σινιόρα» κατετάγη τέταρτη στο πρωτάθλημα, μετά από εννέα διαδοχικούς τίτλους, ο τεχνικός της «Γιούβε» ήδη στρέφει το βλέμμα προς το μέλλον και την… όψη που θα έχει η ομάδα του στη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Κάθε μέρα οι εφημερίδες δίνουν ονόματα, αλλά πρέπει να ξεκουραστούμε αύριο (σ.σ. σήμερα) και στη συνέχεια μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πώς θα διαμορφώσουμε την ομάδα» δήλωσε ο Αλέγκρι στο Sky Sport Italia και συνέχισε: «Υπάρχουν καλά θεμέλια για να «χτίσεις» επάνω τους. Είναι φυσικό να χρειάζεσαι ένα μείγμα νεότητας και εμπειρίας, καθώς είναι πιο δύσκολο να νικάς μόνο με πολλούς νεαρούς παίκτες. Οι βετεράνοι επίσης βοηθούν τους νεώτερους παίκτες να εξελιχθούν και να ωριμάσουν. Χρειαζόμαστε ισορροπία όταν «χτίζουμε» την ομάδα».

Αναφορικά με τα σημερινά παιχνίδια, από τα οποία θα κριθεί ο τίτλος στη Serie A, ο Αλέγκρι, ο οποίος οδήγησε το 2011 τη Μίλαν στο τελευταίο -μέχρι σήμερα- «σκουντέτο» της, τόνισε: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είναι όμορφα, δυστυχώς δεν εμπλεκόμαστε. Μετά από πέντε χρόνια (σ.σ. στην προπονητική καριέρα του) είναι η πρώτη φορά που δεν είμαι μέσα στη μάχη για τον τίτλο και δεν είμαι πολύ χαρούμενος. Η Μίλαν δεν έχει πάρει πρωτάθλημα από τότε που ήμουν εγώ στον πάγκο της. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι μια ημέρα πάθους, ζηλεύουμε λίγο. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε για να φέρουμε πιο κοντά σε μας αυτά που βρίσκονται μπροστά. Πρέπει να αξιολογήσουμε τι έχουμε, καθώς δεν μπορούμε να αποκτήσουμε πολλούς παίκτες. Υπάρχει μια αγορά που πρέπει να είναι σεβαστή».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024