Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον μικρό τελικό του Final Four του Βελιγραδίου από την Μπαρτσελόνα με 84-74 και τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, πραγματοποίησαν μια ονειρική σεζόν και έδειξαν ότι άξιζαν και με το παραπάνω να βρίσκονται στο Final Four.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του μικρού τελικού έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια στα αποδυτήρια της Stark Arena, παρουσία και των Αγγελόπουλων.
Ο έλληνας τεχνικός, αφού ευχαρίστησε τους παίκτες για τη μαγική σεζόν, ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες θα είναι ακόμη πιο δυνατοί του χρόνου στην Ευρώπη, όμως τόνισε πως πρώτος στόχος παραμένει ακόμη η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
«Θέλω να εκφράσω από την καρδιά μου την εκτίμησή μου για τη φανταστική σεζόν που κάναμε. Πιστεύω πως οι ιδιοκτήτες μας, ο κύριος Σκινδήλιας και όλοι συμφωνούν με αυτό. Είμαι ευγνώμων, κάναμε φανταστική προσπάθεια όλη τη σεζόν και δικαιούμαστε να είμαστε εδώ. Την επόμενη σεζόν θα είμαστε πιο δυνατοί στην Ευρώπη. Όμως, για τώρα ας επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, που είναι ένας μεγάλος στόχος.
Να κάνουμε το νταμπλ και να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας γι’ αυτό. Να παίξουμε όλοι μαζί, σαν ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, προτού ο αρχηγός, Γιώργος Πρίντεζης, μαζέψει τους πάντες για το «1-2-3, Ολυμπιακός!»
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η Ιταλία απέτυχε ξανά να προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ και ο προπονητής της, Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε προσωπικά συγνώμη από όλους τους συμπατριώτες του...
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά