Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπέτις, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα

«Λευκή» ισοπαλία (0-0) παραχώρησαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της La Liga, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν έτσι τις προσπάθειες τους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η «βασίλισσα» είχε εξασφαλίσει τον τίτλο και οι Σεβιγιάνοι είχαν κλειδώσει τη θέση τους στο Europa League. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού η μία ομάδα έκανε «pasillo» στην άλλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη, με τους δύο αντιπάλους να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν δίχτυα σε κάποια από τις στιγμές που είχαν και να δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο ματς.

Έτσι λοιπόν δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα, με το 0-0 να παραμένει και τη Ρεάλ πλέον να… ακονίζει τα μαχαίρια της για την τεράστια μάχη απέναντι στη Λίβερπουλ ενόψει του τελικού του UEFA Champions League.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί (70′ Μαρσέλο), Φερνάντες, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Κρόος (46′ Βαλβέρδε), Κασεμίρο (46′ Καμαβινγκά), Μόντριτς (69′ Θεμπάγιος), Βινίσιους, Μπενζεμά, Ροντρίγκο (70′ Ίσκο).

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Σαμπάλι, Πεζέλα, Μπάρτρα, Μορένο, Ροντρίγκες, Γκουαρδάδο (64′ Καρβάλιο), Φεκίρ (74′ Χοακίν), Κανάλες (86′ Τέγιο), Χουάνμι (73′ Ιγκλέσιας), Ζοσέ (63′ Ρόδρι).

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024