Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Πάρις Λι για το καλοκαίρι (vids)

Πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού ο Πάρις Λι για το καλοκαίρι (vids)

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει στην κορυφή της λίστας του για το ερχόμενο καλοκαίρι την απόκτηση του Πάρις Λι της Μονακό.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προετοιμάζεται για τα play offs της Basket League και τους τελικούς, όμως ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του έχουν βάλει ήδη μπροστά το πλάνο για τη νέα σεζόν.

Οι πράσινοι στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά την ίδια ώρα ο «Άρτζι» σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας και έχει ήδη φτιάξει τη λίστα με τους παίκτες που θέλει να ντύσει στα πράσινα.

Το τριφύλλι λοιπόν έχει ξεχωρίσει μια ιδιαίτερη περίπτωση για τα γκαρντ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάρις Λι. Ο γκαρντ της Μονακό που είχε φτάσει μια ανάσα από την ΑΕΚ πριν μερικά χρόνια διανύει μια εξαιρετική σεζόν στο Πριγκιπάτο, όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δύσκολα θα ανανεώσει με τους Μονεγάσκους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κινηθεί για την απόκτηση του, ξεκινώντας από τη θέση «1» το πλάνο ενίσχυσης, με τον Λι να θεωρούν στο τριφύλλι ότι είναι ιδανικός για να ξεκινήσει γύρω από εκείνον η προσπάθεια επιστροφής της ομάδας.

Φέτος μετρά 7.2 πόντους, 2.4 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ μέσο όρο στη Euroleague, ενώ σουτάρει με 35% στα τρίποντα και 47% δίποντα. Ήταν πολύ καλός στο Game 5 των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό με 14 πόντους (2/3 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 1/1 βολή), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο στα 20 λεπτά που έμεινε στο παρκέ πριν αποβληθεί από το ματς με πέντε φάουλ. Στο γαλλικό πρωτάθλημα έχει 11 πόντους με 4.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024