Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λάσο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο Λάσο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού και δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που αυτός δημιούργησε στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από την Εφές στον ημιτελικό του Final Four, χάρη στο απίθανο buzzer beater του Μίτσιτς, όμως ο κόσμος των Ερυθρόλευκων ήταν συγκλονιστικός.

Στη Stark Αrena αλλά και στην πόλη του Βελιγραδίου γενικότερα οι πάνω από 11.000 οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, που έκανε ακόμη και τους αντίπαλους προπονητές της τετράδας να υποκλιθούν.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν από τον μεγάλο τελικό της φετινής Ευρωλίγκας.

Ο 54χρονος τεχνικός αποθέωσε τους φίλους των Ερυθρόλευκων που βρέθηκαν στο Βελιγράδι, τονίζοντας πως η παρουσία τους στη σέρβικη πρωτεύουσα είναι απίστευτη.

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τις υπόλοιπες ομάδες του Final-4. Αυτά που είδαμε εδώ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ήταν απίστευτα. Τους βγάζω το καπέλο. Απίστευτο!» είπε χαρακτηριστικά ο ισπανός κόουτς.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024