Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάσο: «Αν στείλω από δύο παίκτες σε Μίσιτς και Λάρκιν θα τους σταματήσω»

Λάσο: «Αν στείλω από δύο παίκτες σε Μίσιτς και Λάρκιν θα τους σταματήσω»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στην Εφές, τονίζοντας πως έχει τρόπο να σταματήσει τον Λάρκιν και τον Μίσιτς, ενώ αναφέρθηκε και στους φίλους του Ολυμπιακού.

Απολαυστικός ήταν ο Πάμπλο Λάσο στη συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό με την Αναντολού Εφές, στο Final Four της Euroleague, στο Βελιγράδι.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το βράδυ των ημιτελικών, αναφέρθηκε στην απουσία του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από τον τελικό μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο και εξήγησε πως το αυριανό παιχνίδι δεν θα έχει σχέση με αυτόν κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό.

Όσο για το πως θα σταματήσει τους Μίτσιτς και Λάρκιν; «Αν θέλω να σταματήσω τους Μίτσιτς και Λάρκιν, πιστέψτε με είναι το πιο εύκολο πράγμα. Θα στείλω από δύο παίκτες πάνω στον καθένα και θα τους σταματήσω. Τότε, όμως θα με νικήσουν οι υπόλοιποι παίκτες του Αταμάν. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και η δική μου φιλοσοφία είναι η ομαδική άμυνα, η ομαδική προσέγγιση».

Οι δηλώσεις του Πάμπλο Λάσο:

«Φτάσαμε στον τελικό και είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Περιμένω ένα σπουδαίο ματς. Το να χάνεις τον Νάιτζελ τόσο νωρίς στο ματς είναι δύσκολο. Δεν άλλαξε τόσο πολύ το πλάνο μας, γιατί κάποιοι άλλοι βγήκαν μπροστά και κάλυψαν το κενό του. Είναι σίγουρα εκτός μάχης για αύριο, θα δούμε στην Μαδρίτη πόσο μεγάλη είναι η ζημιά. Δεν υπάρχουν μυστικά για τον Εργκίν!».

Για τον Τομά Ερτέλ και αν θα αγωνιστεί: «Σίγουρα θα το δούμε αυτό σαν επιλογή».

Για το πότε κατάλαβε ότι θα βρεθεί στον τελικό η Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είχα αμφιβολία παρά τα προβλήματα. Δεν είναι τίποτα εύκολο στη ζωή. Χάνεις ματς και τότε όλα είναι χάλια. Με τον Αστέρα παίξαμε καλά, αλλά χάσαμε αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα και πως τα βλέπω. Είμαι χαρούμενος και δεν σκέφτομαι το παρελθόν. Είχαμε προβλήματα όπως όλοι και πως γίνεται να μην έχουμε; Αλλά τελικά είμαστε εδώ».

Για τον τελικό και την προσέγγιση του: «Δεν νομίζω ότι κατοχές θα είναι εύκολες και αύριο θα είναι ένα άλλο διαφορετικό ματς. Τελείως διαφορετικό. Θα πρέπει να ματσάρουμε μία σπουδαία ομάδα. Να βρούμε λύσεις κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα. Θα πρέπει να προσαρμόσουμε την άμυνα μας πάνω τους».

Ολοκληρώνοντας είπε: «Όταν πήγα στη Ρεάλ δεν καταλάβαινα τι σημαίνει να είσαι εκεί ως παίκτης. Μετά από πολλά χρόνια και ως προπονητής συνεχίζω να μαθαίνω. Είμαστε σπουδαίο κλαμπ έχουμε πιο πολλούς ακολούθους στο Twitter για παράδειγμα από ομάδες ΝΒΑ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν απίθανος και έχετε παράδοση στην Ελλάδα από μπάσκετ όπως και η Εφές. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ γιατί σαν ομάδα είμαστε η μεγαλύτερη στον πλανήτη».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024