
Ουκρανία: Άνοιξε και πάλι ο Ζωολογικός Κήπος στο Κίεβο
Η κατάσταση στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας φαίνεται ότι ομαλοποιείται.
Άνοιξε ξανά ο Ζωολογικός Κήπος στο Κίεβο, ο οποίος είχε κλείσει λόγω των μαχών που διεξάγονταν γύρω και μέσα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με το κανάλι Ukraine Now στο Telegram, ο Κήπος δέχεται και πάλι επισκέπτες. Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες του Ρόμαν Πετούσκοφ, τα ζώα που φιλοξενούνται στον Ζωολογικό Κήπο έχουν ξαναβρεί τους ρυθμούς τους.
Δείτε όμορφες εικόνες
Όπως μπορείτε να δείτε ο Ζωολογικός Κήπος φιλοξενεί από αρκούδες και ψάρια μέχρι ελέφαντες και φλαμίνγκο, τα οποία μετά από καιρό απολαμβάνουν την ηρεμία τους αφού οι μάχες έχουν απομακρυνθεί από το Κίεβο μετά την απομάκρυνση των ρωσικών δυνάμεων.
- ΗΠΑ: Συναγερμός στη Λουιζιάνα – Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο
- Παναθηναϊκός: Συνεχίζει και του χρόνου το βόλεϊ η μαχήτρια της ζωής Πέννυ Ρόγκα (vids)
- Άγιος Δημήτριος: Τέσσερις οι συλλήψεις για τη δολοφονία του 27χρονου
- Πάπας Λέων: Καταδικάζει τους θανάτους διαδηλωτών στο Ιράν, αλλά «δεν μπορεί να είναι υπέρ του πολέμου»
- Ξεκάθαρη απάντηση από τον Υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας – «Η πρόκριση κρίνεται στο γήπεδο»
- Πήρε το ντέρμπι παραμονής η Λεβάντε, νίκησε 2-0 τη Σεβίλλη



