Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στο Μπέρμιγχαμ Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Στο Μπέρμιγχαμ Στεφανίδη και Κυριακοπούλου

Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου θα δώσουν το παρών στο δεύτερο φετινό μίτινγκ της σειράς Diamond League, που θα διεξαχθεί αύριο (21/5) στο Μπέρμιγχαμ.

Με διπλή ελληνική συμμετοχή στο επί κοντώ γυναικών, θα διεξαχθεί αύριο (21/5) στο Μπέρμιγχαμ το δεύτερο φετινό μίτινγκ της σειράς Diamond League.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά τις πρώτες φετινές εμφανίσεις της στις ΗΠΑ και το Πουέρτο Ρίκο, ξεκινά τους αγώνες της στην Ευρώπη, με στόχο να βρεθεί σταδιακά στο επίπεδο που επιθυμεί ενόψει των δύο μεγάλων διοργάνωσεων του καλοκαίριού, του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Ορεγκον και του Ευρωπαϊκού στο Μόναχο. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο έχει μέχρι τώρα καλύτερη φετινή επίδοση στα 4,65μ.

Από την πλευρά της, η Νικόλ Κυριακοπούλου θα ξεκινήσει από το Μπέρμιγχαμ τις φετινές υποχρεώσεις της, καθώς δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μετά τον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου κατέλαβε την όγδοη θέση. Η έμπειρη πρωταθλήτρια ελπίζει σε ένα θετικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Στο επί κοντώ γυναικών θα συμμετάσχουν ακόμη η Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, που στο Πουέρτο Ρίκο πέρασε τα 4,72 μ., η συμπατριώτισσά της Κέιτ Ναζότ και η Βρετανή Χόλι Μπράντσοου, ενώ τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν θα κάνει και η Σλοβένα Τίνα Σούτεϊ, που ήταν τρίτη τον Μάρτιο στο Παγκόσμιο κλειστού.

Sports in

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα κάνουμε το διπλό στην έδρα της Εφές»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην έδρα της Εφές.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024