
Καλαμάτα: Τον μαχαίρωσε έξω από τα Επείγοντα του νοσοκομείου
Ένας 45χρονος άνδρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαπληκτίστηκε με 44χρονο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο μηρό.
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 10 σήμερα το πρωί, στον προαύλιο χώρο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου της Καλαμάτας.
Ένας 45χρονος άνδρας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, διαπληκτίστηκε με 44χρονο και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε στο μηρό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου και σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ενώ προανάκριση για τα αίτια του επεισοδίου διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
- Φωτιά στα Σπάτα: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
- Αποκάλυψη στην Ισπανία για παίκτη που μίλησε ο Ομπράντοβιτς
- Μεξικό: Νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στις αρχές Ιουνίου – Η στιγμή που ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της
- Από τον Πανιώνιο στην Ινδία ο Παύλος Δερμιτζάκης
- Αναταράξεις στο εμπόριο από τον δασμό 3 ευρώ – Τι θα κάνουν Shein και Temu
- Μαρκόπουλος: Πυρά στην «πολιτική χούλιγκαν» Κωνσταντοπούλου και στον Σαμαρά




