Γιώργος Λέντζας – Χριστίνα Στεφανίδη: Χωρισμός «βόμβα» για το ζευγάρι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης
Οι δυο τους δεν μένουν πια μαζί ενώ έχουν διαγράψει και τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media.
Υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, όμως η σχέση τους φαίνεται πως εδώ και καιρό έχει φτάσει στο τέλος της.
Ο λόγος για τον Γιώργο Λέντζα και τη Χριστίνα Στεφανίδη, που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους στη ζωή και δε μένουν πια μαζί μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.
Μάλιστα, το μοντέλο έχει διαγράψει από το Instagram και την κοινή τους φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει.
Ο Γιώργος Λέντζας σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2020 είχε πει για τη Χριστίνα Στεφανίδη: «Είναι μια πολύ ρομαντική ψυχή, κρυμμένη μέσα σ’ αυτήν την εντυπωσιακή εικόνα. Αυτό με κέντρισε ως επί το πλείστον. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος».
Όσο για τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύονται είχε αναφέρει: «Για να πω την αλήθεια, δεν ξέρω πώς προκύπτουν αυτά δημοσιεύματα. Δεν ισχύει τίποτα. Δεν υπάρχει στα πλάνα ο γάμος».
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Γιατί το Πεκίνο δεν μπορεί να πιέσει την Τεχεράνη
- ΝΔ: Νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – Αντικαθιστά τον Μακάριο Λαζαρίδη
- Άρης: Συνάντηση του Ριτσαρντ Σιάο με τον Νίκο Ζήση στην Αθήνα για θέματα της ΚΑΕ
- Η Βικτόρια Μπέκαμ σπάει τη σιωπή της για τη ρήξη στην οικογένειά της
- Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά στο Αίγιο – Επιχειρεί μεγάλη δύναμη
- Ο θολός Απρίλιος, η «καλή» και η «κακή» αφρικανική σκόνη και τα επεισόδια που αυξάνονται
- Allbirds: Γνωστή εταιρεία υπόδησης αφήνει τα παπούτσια για την τεχνητή νοημοσύνη και… εκτινάχθηκε η μετοχή της
- Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442