Στα «δίχτυα» επιτήδειων πιάστηκε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά της για να βγάλουν χρήματα εν αγνοία της.
Συγκεκριμένα, έχουν χρησιμοποιήσει το πρόσωπό της σε διαφημίσεις προϊόντων αδυνατίσματος όπου τα χαρακτηριστικά της έχουν μονταριστεί πάνω στο σώμα κάποιας άλλης γυναίκας.
Η ίδια ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν report τον λογαριασμό αυτό και να είναι πολύ προσεκτικοί.
Επίσης, στον αέρα της εκπομπής της ανέφερε τα εξής επί του θέματος: «Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά… Λέει έδωσα για το προϊόν συνέντευξη στο Forbes, μεγάλη μου τιμή…που με δέχτηκαν και έδωσα συνέντευξη. Κάνουν χορηγούμενες αναρτήσεις στα social media… παρακαλώ πολύ μην τα πιστεύετε. Μόλις έκανα την ανάρτηση μία κυρία μου έστειλε μήνυμα προσωπικό και μου έγραψε ότι αγόρασε το προϊόν και δεν ήταν από την Ελλάδα… Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Δεν είναι τα χρήματα που χάνετε, αλλά υπάρχει επικινδυνότητα».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας