Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bentley Bentayga Azure First Edition: Προνομιακός χώρος

Bentley Bentayga Azure First Edition: Προνομιακός χώρος

H βρετανική φίρμα ανεβάζει ολοένα τον πήχη πολυτέλειας των μοντέλων της, αποκαλύπτοντας μια νέα, ακόμα πιο γενναιόδωρη εξοπλιστικά έκδοση της πρόσφατης Bentayga EWB

Η Bentley αποφάσισε να σηματοδοτήσει την πρόσφατη προσθήκη μιας νέας έκδοσης με μεγαλύτερο μεταξόνιο και περισσότερη άνεση στην γκάμα του δημοφιλούς SUV της με… «λίγη» ακόμα πολυτέλεια, παρουσιάζοντας την περιορισμένη έκδοση Azure First Edition με αφετηρία την Bentayga EWB.

Για να ξεχωρίζει από την «απλή» έκδοση Azure της Bentayga EWB, η First Edition διαθέτει σε εμφανή και πολλά σημεία το αντίστοιχο λογότυπο που επιπλέον κοσμεί και τα καθίσματα στο εσωτερικό και το ταμπλό.

Φυσικά το λογότυπο είναι μόνο το επιστέγασμα καθώς η συγκεκριμένη έκδοση ενσωματώνει στο βασικό της εξοπλισμό τα νέου μοτίβου κεντρικά φωτιστικά σώματα LED και επενδύσεις ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση οι οποίες φυσικά υπακούουν στο νέο περφορέ στυλ που αφήνει το φως να διαχέεται στον θάλαμο και μέσω των επενδύσεων.

Στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης ανήκει επίσης το ηχοσύστημα Naim 1.720 watt που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες της Bentley και αποτελείται από 20 ηχεία.

Όπως ισχύει και για την «απλή» Azure, η First Edition διαθέτει δεκάκτινους τροχούς 22 ιντσών, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με ένθετη γρίλια, ατμοσφαιρικό φωτισμό και την πιο ολοκληρωμένη εκδοχή του συστήματος ψυχαγωγίας η οποία προσθέτει δύο οθόνες 10,1 ιντσών στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων.

Η έκδοση προσφέρει επίσης τον συνήθη πληθωρικό κατάλογο της Bentley σε όρους εξατομίκευσης και ο οποίος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 60 αποχρώσεις για το αμάξωμα και σε μια ποικιλία υλικών για το φινίρισμα του εσωτερικού ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται τα πιο ακριβά ξύλα και υφάσματα, αλλά και τα πιο παράδοξα όσο και επιτηδευμένα υλικά όπως για παράδειγμα το μάρμαρο, οι περίτεχνες μαρκετερί ή το ματ αλουμίνιο επεξεργασμένο με διαμάντι.

Στην αθέατη πλευρά της έκδοσης παρεπιδημεί ο γνώριμος V8 με απόδοση 550 ίππους και 770 Nm ροπής και που σύμφωνα με τις συστάσεις της Bentley, εξασφαλίζει στην μεγαλύτερου μήκους Bentayga EWB τη δυνατότητα να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

Η First Edition θα είναι διαθέσιμη για ένα χρόνο από την εμφάνιση της Bentayga EWB και παρόλο που το Crewe δεν έχει αναφερθεί σε τιμές, αναμένεται να ξεπερνά «εύκολα» τα 240.000 ευρώ.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024