Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα προσιτό «Bond car»

Ένα προσιτό «Bond car»

H Moke παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του πιο προσιτού «Bond Car» με αφορμή τα 60 χρόνια από την συμμετοχή του στο πλευρό του βρετανού πράκτορα

Ο χάρτινος πράκτορας έχει συνδεθεί περισσότερο με Aston Martin και άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονται στην κορυφή της… τροφικής αλυσίδας, ωστόσο κατά καιρούς έχει χρησιμοποιήσει και πιο ταπεινά τετράτροχα. Ένα από αυτά είναι το θρυλικό Moke το οποίο με αφορμή τα 60 χρόνια από την συμμετοχή του στην σειρά ταινιών με πρωταγωνιστή τον 007, αξιώνεται μια ειδική έκδοση με ανάλογο αισθητικό ύφος.

Η έκδοση έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την EON Productions, την εταιρεία που επιμελείται τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στις σύγχρονες ταινίες της σειράς και αποτελεί τη δεύτερη αντίστοιχη έκδοση καθώς υπήρξε ακόμα μία τον Ιανουάριο του 2021 με αφορμή το Moke που εμφανίστηκε στην ταινία «Live and Let Die» (Ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν).

Η νέα έκδοση βάφεται στην απόχρωση του Midnight Blue και κοσμείται από λογότυπα που παραπέμπουν στον βρετανό πράκτορα, διαθέτει ξύλινο ταμπλό, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων. Την εικόνα συμπληρώνουν εκρού καθίσματα και αντίστοιχου χρώματος οροφή.

Παρά την σπαρτιατική λογική του μοντέλου και της έκδοσης, το… κατασκοπικής έμπνευσης Moke διαθέτει κάμερα οπισθοπορείας, Bluetooth και ραδιόφωνο. Την κίνηση εξασφαλίζει ένα ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο το οποίο αποτελείται από ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία με αυτονομία 64 χλμ.

Mπορεί τα παραπάνω χαρακτηριστικά να μην ακούγονται συνταρακτικά ωστόσο με τιμή εκκίνησης περίπου 28.000 ευρώ η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί σίγουρα ό,τι πιο προσιτό μπορεί να υπάρξει στην κατηγορία των Bond Cars. Επίσης αδιαμφισβήτητη θα μπορούσε να θεωρηθεί η συλλεκτική του αξία καθώς εκτός από την συμμετοχή του σε τέσσερις ταινίες της σειράς με τον 007, με δεδομένο ότι η Moke που πλέον έχει επιστρέψει εξ Αμερικής δεν παράγει μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024