Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Παρών» στον τελικό του Champions League ο Αλάμπα

«Παρών» στον τελικό του Champions League ο Αλάμπα

Ο Νταβίντ Αλάμπα ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, με αποτέλεσμα να τεθεί στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι εν όψει του τελικού του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ.

Ευχάριστα είναι τα νέα στο «στρατόπεδο» της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με τον τραυματισμό του Νταβίντ Αλάμπα. Ο Αυστριακός κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και επέστρεψε στις προπονήσεις της «Βασίλισσας».

Έτσι ο πολύπειρος αμυντικός τέθηκε στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, εν όψει του μεγάλου τελικού του Champions League κόντρα στην Λίβερπουλ (28/5).

Μάλιστα, το τεχνικό επιτελείο των «μερένγκες» υπολογίζει τον Αλάμπα και για το ματς με την Μπέτις (20/5) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga.

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος αμυντικός είχε τραυματιστεί στον πρώτο ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι κι έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί καθόλου.

Tην φετινή χρονιά ο Αλάμπα, έχει καταγράψει 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας απολογισμό τρία τέρματα και ισάριθμες ασίστ.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024