Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης: Θα κατατεθεί έφεση για την αδειοδότηση, κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης

Άρης: Θα κατατεθεί έφεση για την αδειοδότηση, κίνδυνος να μείνει εκτός Ευρώπης

Μετά το εξώδικο του Βόλου για την αδειοδότηση του Άρη, ο προϊστάμενος του τμήματος στην ΕΠΟ κατέθεσε έφεση για την άδεια των Κίτρινων

Μεγάλος κίνδυνος για τον Άρη και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που πήρε μέσω της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, μετά το εξώδικο του Βόλου.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις δέκα ομάδες της Super League που έλαβαν άδεια συμμετοχής για τις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA.

Αυτές είναι: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος, Αστέρας Τρίπολης και Λαμία.

Από την άλλη, μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις αδειοδοτήθηκαν οι Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικός και Ατρόμητος.

Όμως, για μία από τις δέκα αυτές ομάδες που έδωσε άδεια η UEFA, ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης, έδωσε αρνητική εισήγηση. Αυτή είναι ο Άρης, με την ομάδα της Μαγνησίας να στέλνει εξώδικο κατηγορώντας τους Κίτρινους για παράτυπη αδειοδότηση ΠΑΕ, λόγω οφειλών που δεν έχουν ρυθμιστεί σε πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Για την άδεια της UEFA που έλαβαν οι Κίτρινοι υπήρχε προθεσμία τριών ημερολογιακών ημερών προκειμένου να κατατεθεί έφεση είτε από τον προϊστάμενο είτε από άλλη ομάδα που θα είχε έννομο συμφέρον (όπως η ΑΕΚ). Κάτι που τελικά έγινε από τον προϊστάμενο του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, που θα στείλει την υπόθεση στο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που το όργανο δεχτεί την έφεση του έμπειρου νομικού, τότε ο Άρης δε θα πάρει την άδεια της ευρωπαϊκής συμμετοχής του και η ΑΕΚ θα πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, ο Άρης θα έχει το δικαίωμα, ακόμη και αν συμβεί αυτό, να προσφύγει στο αρμόδιο τμήμα της UEFA για να δικαιωθεί.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024