Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας: Να παίξουμε για εμάς, για τη φανέλα και τον Πειραιά

Μπαρτζώκας: Να παίξουμε για εμάς, για τη φανέλα και τον Πειραιά

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να απολαύσουν την παρουσία τους στο Final Four

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου του Final Four στο Βελιγράδι, ανέφερε ότι είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσία του Ολυμπιακού στην τελική φάση και κάλεσε τους παίκτες του να απολαύσουν τη στιγμή.

Ακόμα, ο έλληνας τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους στο σύλλογο, την ομάδα και τον Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι τιμή που βρισκόμαστε εδώ, στο Final Four. Αυτό που πρέπει να πω στους παίκτες μου είναι ότι δεν χρειάζεται να πιέσουν ή να υπερβάλουν για κάτι. Απλά να εστιάσουν σε εμάς, να παίξουν για τη φανέλα, τον σύλλογο και την πόλη, τον Πειραιά. Είναι σπάνιο να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, δεν ξέρεις πότε θα ξαναβρίσκεσαι εδώ. Οπότε δεν χρειάζεται να πιεστείς για κάτι, απλά να ζήσεις την στιγμή.

Ειλικρινά, δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Είναι μια ομαδική προσπάθεια. Όλοι εκπροσωπούμε τον σύλλογο και την πόλη, είμαστε ενωμένοι και παλεύουμε γι’ αυτόν τον στόχο. Όλοι ξέρουν στην Ελλάδα πως είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, οπότε ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει πάθος, αλλά κάποιες φορές σε ακραία επίπεδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει ακριβώς αυτό».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024