Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λουκέτο σε παιδικό σταθμό της Αγίας Παρασκευής;

Λουκέτο σε παιδικό σταθμό της Αγίας Παρασκευής;

Η Δημοτική Παράταξη «Αλλάζουμε» του Δήμου Αγίας Παρασκευής, εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση, υποστηρίζοντας πως η Δημοτική Αρχή δεν ανανέωσε το μισθωτήριο του χώρου που στεγάζει τον παιδικό σταθμό της οδού Τρωάδος αφήνοντας 70 παιδιά εκτός φιλοξενίας.

«Λουκέτο» στον παιδικό σταθμό της Τρωάδος βάζει ο Β. Ζορμπάς.  Με μία αιφνιδιαστική απόφαση αφήνει εκτός φιλοξενίας περισσότερα από 70 παιδιά», είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε» του δήμου Αγίας Παρασκευής.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά: «Πιστός στην τακτική του να αφήνει να «μαραζώνουν» όλες οι κοινωνικές δομές του Δήμου, ο κ. Βασίλης Ζορμπάς τώρα «βάζει λουκέτο» και στον παιδικό σταθμό της οδού Τρωάδος, λύνοντας τη σχετική μίσθωση του χώρου και αφήνοντας εκτός φιλοξενίας περισσότερα από 70 παιδιά.

Κι όλα αυτά δήθεν για να εξοικονομήσει λίγες χιλιάδες ευρώ, την ώρα που απλόχερα σκορπίζει με απευθείας αναθέσεις περισσότερα από 500.000 ευρώ για το μάζεμα των κλαδιών (τα οποία εξακολουθούν να… κοσμούν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους της πόλης)!

Και βέβαια όλα αυτά χωρίς καμιά μέριμνα για τις 70 οικογένειες τα παιδιά των οποίων θα μείνουν εκτός του παιδικού σταθμού ή, στην καλύτερη περίπτωση, θα «στριμωχτούν» σε άλλες αντίστοιχες δομές της περιοχής.

Σε μια εποχή που ο μέσος συμπολίτης μας συνθλίβεται από το «τσουνάμι» των αυξήσεων σχεδόν σε όλα τα αγαθά, ο κ. Ζορπάς έρχεται να του προσθέσει ακόμη ένα πρόβλημα. Αντί να δημιουργεί νέες κοινωνικές δομές, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των οικογενειών της πόλης, κλείνει κι αυτές που υπάρχουν.

Έως εδώ όμως. Καλούμε τον κ. Ζορμπά να πάρει τώρα πίσω την απόφασή του για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού της Τρωάδος και να προχωρήσει άμεσα στη δημιουργία και νέων, προκειμένου κανένα παιδί συμπολίτη μας να μη μείνει εκτός των συγκεκριμένων δομών την επόμενη χρονιά».

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024