Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για το ειδύλλιο Μαρτίκα - Βρισηίδας

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για το ειδύλλιο Μαρτίκα – Βρισηίδας

Τι αποκαλύπτει για τη σχέση των δύο παικτών;

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

Η νεαρή ύστερα από 4,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στο «Love it» για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Βρισηίδα Ανδριώτου και τη Μυριέλλα Κουρεντή ενώ σχολίασε και το σκηνικό με το κινητό που χρησιμοποίησε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή, ενώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα. Λέει συνεχώς ότι είναι η καλύτερη. Μέσα σε μία νύχτα η Βρισηίδα αποφάσισε να γίνει φίλη της Μυριέλλας και όχι μόνο να γίνει φίλη, αλλά να κράξει και εμένα σε εκείνη, λέγοντας πως εγώ στήνω τα πράγματα, ότι είμαι τρελή. Κατάφερε τον σκοπό της και η Μυριέλλα επειδή είναι αθώα πείστηκε εν τέλει με ψηφίσανε και ευτυχώς μετά από λίγο το κατάλαβε και μου ζήτησε συγνώμη», είπε αρχικά για τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Η Βρισηίδα από το πρώτο βράδυ που χωριστήκαμε ανά δυάδες και μείναμε στο ξενοδοχείο, χωρίς να με γνωρίζει πήγε να με κατηγορήσει στη Μυριέλλα που ήταν φίλη μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και της το είπα ενώ εκείνη προσπαθούσε να μου ωραιοποιήσει αυτά που είπε στη Μυριέλλα. Κάθεται και λέει για την προσωπική μου ζωή, με κακοχαρακτηρίσει χωρίς να με ξέρει;», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το σκηνικό με το κινητό που χρησιμοποίησε ο Άρης Σοϊλέδης, σημείωσε: «Είναι ένα λάθος. Ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι στο Survivor έχουν ρωτήσει αν γίνεται αυτό και το άλλο. Μην τον σταυρώνετε εσείς που ψάχνατε να κάνετε το ίδιο».

«Για τον Άρη η Μαρία Αντωνά είναι ό,τι πιο σημαντικό έχει στη ζωή του», συμπλήρωσε.

Τέλος, για το ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου, τόνισε: «Φαίνεται να είναι ένα ειδύλλιο. Πιστεύω ότι ο Σπύρος ίσως και να έχει αληθινά συναισθήματα. Ελπίζω να μην είναι κάτι που σκαρφίστηκαν για τηλεοπτικούς λόγους. Πάντα ένα love story πουλάει και αρέσει».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024