Το «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σάς παρουσιάζει τα πιο «καυτά» νέα της showbiz!
Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξή του σε περιοδικό.
«Ένιωθα αμήχανα όταν κάποιος προσπαθούσε να εισβάλει στην προσωπική μου σφαίρα με βία», είπε.
«Η μητέρα μου «έφυγε» όταν ήμουν 5 ετών. Τα 30 χρόνια γάμου είναι αρκετά χρόνια. Το κυνήγι των νούμερων τηλεθέασης μου δημιούργησε το στρες που μου δημιούργησε τον καρκίνο», αποκάλυψε ο Κώστας Χαρδαβέλας μιλώντας στην «Ελένη».
Σε μία «άλλου τύπου» αποκάλυψη προχώρησε ο Αναστάσιος Ράμμος.
«Είμαι ερωτευμένος!», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.
Για τα παιδιά της η Χαρά Βέρα σχολίασε πως «τα παιδιά μου τότε τα έβλεπα σαν κούκλες, ήμουν μικρή. Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ιδιαιτερότητες».
«Είχα να διαχειριστώ καβγάδες στον αέρα. Βγήκε μία καλεσμένη και καταράστηκε το παιδί μου», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.
Για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε ο Αργύρης Αγγέλου, σε συνέντευξή του.
«Όταν ήμουν στο λύκειο γνώρισα την Βουγιουκλάκη, όταν ήρθε κοντά μου τυφλώθηκα», εξομολογήθηκε.
Η Νεσχάν Μουλαζίμ τοποθετήθηκε σχετικά με τον γάμο της.
«Ο μπαμπάς μου δεν έχει γνωρίσει τον γαμπρό ακόμα. Στους 2 μήνες σχέσης μιλήσαμε για γάμο», τόνισε.
«Την πάτησε» ο Ηλίας Μαμαλάκης στην σπαρταριστή φάρσα που έκαναν από το «Πάμε Δανάη»!
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.