
Πόλεμος στην Ουκρανία: Τηλεφωνική επικοινωνία Ζελένσκι – Σολτς
«Η Ρωσία να σταματήσει τις εχθροπραξίες και να αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις»
Ο καγκελάριος της Γερμανίας Ολαφ Σολτς συζήτησε την στρατιωτική και ανθρωπιστική κατάσταση στην Ουκρανία με τον ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του καγκελάριου.
«Συμφώνησαν ότι μία διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία απαιτεί άμεσο τερματισμό των εχθροπραξιών εκ μέρους της Ρωσίας και την αποχώρηση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων από την Ουκρανία», δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της καγκελαρίας.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης τρόπους για την υποστήριξη της Ουκρανίας και συμφώνησαν να συνεχίσουν να βρίσκονται σε επαφή, προσθέτει.
- Σακελλαρίδης: Παρακολουθούμε σε live μετάδοση τον εκβιασμό του πρωθυπουργού από τον Ντίλιαν
- Να απορριφθεί η παράσταση του ελληνικού Δημοσίου στη δίκη για τα Τέμπη πρότεινε η εισαγγελέας
- Πανελλαδικές 2026: Οι πρώτες απαντήσεις στα θέματα των Μαθηματικών για τα ΕΠΑΛ
- Αποχωρούν από τη Νέα Αριστερά 7 βουλευτές και 143 μέλη του κόμματος με επιστολή που απευθύνεται στον Τσίπρα
- Η Anthropic μπαίνει στο χρηματιστήριο – Πυρετός τρισεκατομμυρίων για την ΑΙ
- Τι απέγινε το DNA του Έπσταϊν; Τα νέα στοιχεία από τα αρχεία δείχνουν να είχε συντηρήσει σπέρμα του


