Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη της Νιούκαστλ (2-0)

Μεγάλη νίκη της Νιούκαστλ (2-0)

Με αυτογκόλ του Γουάιτ, και ένα τέρμα από τον Γκιμαράες η Νιούκαστλ επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ, η οποία πλέον βλέπει τον στόχο της τετράδας να κάνει «φτερά»…

Kαι τώρα τρέχει…

Η Άρσεναλ υπέστη ήττα σοκ με 2-0 στην έδρα της Νιούκαστλ,  με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα να χάνει πλέον σημαντικό έδαφος για την 4η θέση η οποία οδηγεί στους ομίλους του Champions League.

Me τον Μπεν Γουάιτ να δίνει το προβάδισμα με αυτογκόλ και τον Γκιμαράες να «κλειδώνει» τη νίκη για τους γηπεδούχους, η αδιάφορη Νιούκαστλ, έβαλε φωτιά στην μάχη της τετράδας.

Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Λίγο έλειψε μάλιστα, στο 8ο λεπτό του αγώνα η Άρσεναλ να πληρώσει το τραγικό λάθος του Ράμσντεϊλ, ο οποίος έχασε την μπάλα, με τον Γούλσον όμως, να μην προλαβαίνει να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 18′ ο Λόνγκσταφ έκανε το γύρισμα, με την μπάλα να φεύγει από τα χέρια του Ράμσντεϊλ, για να απομακρύνει τελικά από την περιοχή με δυνατό σουτ ο Γουάιτ.

Στο 56′ ο Ζοέλινγκτον έκανε το γύρισμα και στην προσπάθειά του να απομακρύνει για να μην φτάσει η μπάλα στον Γουίλσον που ήταν σε θέση βολής, έβαλε την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από τα δικά του πόδια.

Η Νιούκαστλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της, φτάνοντας και σε δεύτερο τέρμα στο 85′. Ο Γουίλσον από θέση βολής δεν κατάφερε να νικήσει τον Ράμσντεϊλ, με τον Γκιμαράες να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει για το 2-0.

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Κραφτ, Σαρ (49′ Λασέλς), Μπερν, Τάργκετ, Λόνγκσταφ, Γκιμαράς, Ζοέλιντον, Αλμιρόν (76′ Μέρφι), Γουίλσον (90+3′ Γκέιλ), Σεν-Μαξιμέν (77′ Φρέιζερ), Γουντ.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ (73′ Πεπέ), Ταβάρες (62′ Λακαζέτ), Ελνένι, Τσάκα, Σακά, Έντεγκαρντ, Σμιθ-Ρόου (53′ Μαρτινέλι), Ενκέτια.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024