Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αβέβαιο το μέλλον των Θεμπάγιος-Ασένσιο στην Ρεάλ

Αβέβαιο το μέλλον των Θεμπάγιος-Ασένσιο στην Ρεάλ

Το συμβόλαιό του Ντάνι Θεμπάγιος και του Μάρκο Ασένσιο λήγει το 2023 και οι αμφιβολίες για το μέλλον τους στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν ξεκαθαριστεί.

Μπορεί τα συμβόλαια των Ντάνι Θεμπάγιος και του Μάρκο Ασένσιο να λήγει το καλοκαίρι του 2023, όμως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν πολλές συμμετοχές με την Ρεάλ Μαδρίτης την φετινή αγωνιστική περίοδο και το μέλλον τους στην Μαδρίτη προς το παρόν παραμένει αβέβαιο.

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν χάσει την θέση τους από το βασικό σχήμα της ομάδας, ενώ μέχρι στιγμής δεν τους έχει γίνει και κάποια πρόταση ανανέωσης από την βασίλισσα. Έτσι τόσο ο Ντάνι Θεμπάγιος, όσο και ο Μάρκο Ασένσιο εξετάζουν  τις επιλογές τους, με τους ιθύνοντες της Ρεάλ να έχουν ξεκαθαρίσει ότι εφόσον δεν τους κατατεθεί πρόταση για ανανέωση τότε θα είναι διαθέσιμοι προς πώληση.

H κατάσταση για τους δύο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκαθαρίσει μετά τον τελικό του Champions League, όπου οι ιθύνοντες των Μαδριλένων θα πάρουν την τελική τους απόφαση σχετικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024