
«Πρόβα νυφικού» για την Κάτια Ταραμπάνκο
«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία, μου αρέσει να ιππεύω»
Η Κάτια Ταραμπάνκο συμμετέχει σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μιλά στο «MEGA Καλημέρα» για τον γάμο και πώς θα ήθελε να είναι η δική της στιγμή.
Το μοντέλο μίλησε για το πώς θα ήθελε να είναι ο δικός της γάμος, καθώς δεν παντρεύεται αλλά συμμετέχει σε μία εκδήλωση με φιλανθρωπικό μοτίβο.
«Θέλω να πάω με μηχανή στην εκκλησία, μου αρέσει να ιππεύω. Πιστεύω θα κάνω κρητικό γάμο, που θα κρατήσει μια εβδομάδα», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.
Για το εάν έχει δεχθεί πρόταση γάμου, είπε: «Στο ίντερνετ μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα, αλλά με δαχτυλίδι ήταν 1 και καλή».
Επιπλέον, αποκάλυψε ότι, «Έχει κάνει ο σύντροφός μου τατουάζ το όνομα μου στο πρόσωπό του»!
«Τις περισσότερες φορές αιτία χωρισμού ήταν η δουλειά μου. Βεβαίως και θα ήθελα να παρουσιάσω εκπομπή, υπάρχουν συζητήσεις», δήλωσε σχετικά με το επαγγελματικό της μέλλον.
- Ρόδος: Νέες αποκαλύψεις για τον οδηγό της μοιραίας BMW – Του είχαν γίνει συστάσεις για υπερβολική ταχύτητα
- Παύλος Σιδηρόπουλος – Εν Κατακλείδι: Ο Πρίγκιπας του ελληνικού ροκ σε graphic novel
- Σατανική σύμπτωση ή μήπως όχι; Ο Γρηγόρης Δημητριάδης πρόκειται να συμμετέχει σε πάνελ συνεδρίου με πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ που «προωθούσε» το Predator
- Ολυμπιακός – Εθνικός 20-9: Οι Ερυθρόλευκες έκαναν εύκολα το 1-0
- Ιράν: Ομαδικοί γάμοι για ζευγάρια έτοιμα για «θυσία» σε καιρό πολέμου
- Η πρώτη συμμετοχή της Σομαλίας στην Μπιενάλε προκαλεί αντιδράσεις: Καταγγελίες για αποκλεισμό καλλιτεχνών




