Στην παρέα της «Ελένης» βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (17/05) η Ανδρομάχη.
Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, μίλησε για τη συμμετοχή της και ερμήνευσε το τραγούδι της, «Ela».
«Η πίεση ήταν πιο πολύ στις πρόβες. Δεν ήταν όλα όπως έπρεπε να είναι. Ήταν πολύ όμορφη εμπειρία ο ημιτελικός. Προσπάθησα να αποβάλω όλο το άγχος και βγήκα για να το ευχαριστηθώ», είπε.
Η ίδια σημείωσε ότι δε θα άλλαζε κάτι από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, παρόλο που δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο του τελικού.
«Δε θα άλλαζα κάτι. Όλες οι στιγμές μού έχουν μείνει πολύ όμορφα. Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν ότι δεν ξεκουράστηκα όσο θα ήθελα πριν τον ημιτελικό», αποκάλυψε.
Η νεαρή τραγουδίστρια, που ξεκίνησε τη μουσική στα 19 της, εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί των νοτίων προαστίων.
«Κάνω ένα πρόγραμμα ακουστικό με κιθάρα, πλήκτρα και βιολί και λέμε τα πάντα», σημείωσε.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας