Στην Κιβωτό του Κόσμου Βατσλίκ και Τζολάκης
Οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού χάρισαν χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά – Δείτε φωτογραφίες.
Στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου» βρέθηκαν οι Τόμας Βατσλίκ και Κωνσταντίνος Τζολάκης.
Οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, οι οποίοι συνοδευόντουσαν από τον προπονητή τερματοφυλάκων της πειραϊκής ομάδας, Παναγιώτη Αγριογιάννη και τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκο Γαβαλά, μοίρασαν χαμόγελα και δώρα στα μικρά παιδιά.
Οι Ερυθρόλευκοι έπαιξαν μπάλα και συζήτησαν για το ποδόσφαιρο με τα παιδιά, ενώ στη συνέχεια έδωσαν δώρα και μοίρασαν αυτόγραφα. Σπουδαίες στιγμές στην «Κιβωτό του Κόσμου», με τους δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού να δίνουν χαρά στους μικρούς ήρωες.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

- Με Ντιναμό Κιέβου ο ΠΑΟΚ – Προκρίθηκαν στα πέναλτι επί της Κλουζ οι Ουκρανοί
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





















































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442