Άρης: Ξεκαθαρίζει για τους τραυματίες ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
Αμφίβολη η συμμετοχή των Σάσα, Σούντγκρεν και Γκάνεα στην αυριανή (17/5) εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Χερμάν Μπούργος, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει την αποστολή, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα (17/5) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.
Ο Αργεντινός τεχνικός θα αξιολογήσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Σάσα, Σούντγκρεν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Γκάνεα. Περισσότερες πιθανότητες, πάντως, για να προλάβει το αυριανό παιχνίδι έχει ο Βραζιλιάνος μέσος.
Στην περίπτωση, μάλιστα, που τα καταφέρει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα, προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε έναν εκ των Ντουκουρέ ή Ματίγια, που έχουν αγωνιστεί σε συνεχόμενα παιχνίδια.
Για τον ίδιο λόγο είναι πιθανόν να κάνει και άλλες αλλαγές στο βασικό σχήμα ο Χερμάν Μπούργος, με τους Πάλμα και Γκαρσία να διεκδικούν θέση, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις δοκιμές που θα κάνει στη σημερινή προπόνηση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Εκτεταμένη έρευνα στο Μιλάνο αποκαλύπτει κύκλωμα εκατομμυρίων με εμπλοκή γνωστών προσώπων, πολυτελή πακέτα διασκέδασης και σοβαρές κατηγορίες για εκμετάλλευση και ξέπλυμα χρήματος
Ο προπονητής της Μπράιτον, Φαμπιάν Χιούρτζελερ, στάθηκε στην παρουσία και την πρόοδο του Χαράλαμπου Κωστούλα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εικόνα του.