Κυριάκος Μητσοτάκης: Το απρόοπτο κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Μητσοτάκη – Μπάιντεν
Τι συνέβη;
Με ένα… απρόοπτο ξεκίνησαν οι κοινές δηλώσεις του έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.
Συγκεκριμένα, πρώτος τον λόγο πήρε ο οικοδεσπότης, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στον Λευκό Οίκο.
Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε χτύπησε ένα τηλέφωνο, πιθανώς κάποιου δημοσιογράφου, ή οπερατέρ, ή φωτογράφου που βρισκόταν στην αίθουσα.
«Κάποιος παίζει μουσική. Θέλει κάποιος να σηκώσει το τηλέφωνο; Συμβαίνει συνέχεια» είπε ο αμερικανός πρόεδρος.
Μάλιστα, συμπλήρωσε λέγοντας «μην ανησυχείτε», ωστόσο από το βλέμμα του φαίνεται αρκετά ενοχλημένος.
Δείτε το απρόοπτο στο παρακάτω βίντεο (στο 00:33)
- Λάτσιο για Χάμες Ροντρίγκες μετά τις καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ
- Chris Smalls: «Έλεγα ότι έπρεπε να κάνουμε τον συνδικαλισμό να φαίνεται — και να είναι — κουλ»
- «Κατά Φαντασίαν Ασθενής»: Ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία
- Εργασία: Οι κλάδοι με τη μεγαλύτερη εργασιακή ικανοποίηση – Οι κορυφαίες θέσεις
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των κατηγορουμένων
- Λούβρο: «Ο εγκέφαλος της ληστείας πίστευε ότι μπορούσαμε να κλέψουμε περισσότερα», λένε οι δύο ύποπτοι
- Στο κόκκινο η ένταση με εκατέρωθεν επιθέσεις ΗΠΑ και Ιράν – «Τα Στενά του Ορμούζ, όχι τα πυρηνικά το μεγάλο αγκάθι»
- Όταν η yoga και η φύση γίνονται ένα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442