Η συνάντηση Μπάιντεν – Μητσοτάκη στη «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη, απόψε εκτάκτως στις 23:20 στο MEGA.
Στην ατζέντα της εκπομπής, πρώτο θέμα η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία, τα Ελληνοτουρκικά και ο ρόλος της Ελλάδας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο. Από τον Λευκό Οίκο και την εξέλιξη της συνάντησης του Προέδρου των ΗΠΑ και του Έλληνα πρωθυπουργού το ρεπορτάζ μεταφέρουν ο ανταποκριτής του MEGA, Πέτρος Κασφίκης και ο πολιτικός συντάκτης, Γιάννης Χρηστάκος.
Καλεσμένοι στο στούντιο η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης και ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Κώστας Σκανδαλίδης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.