Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των πλέι-άουτ (pic)

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των πλέι-άουτ (pic)

Δείτε πως διαμορφώθηκε η τελική βαθμολογία των πλέι-άουτ της Superleague μετά και την τελευταία αγωνιστική.

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι-άουτ της Superleague διεξήχθη απόψε (15/5), με τις ομάδες να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς οι αναμετρήσεις να έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όλα είχαν κριθεί από την περασμένη εβδομάδα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε ισόπαλος 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τερμάτισε στην τρίτη θέση του πίνακα, φτάνοντας στους 41 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, η Ελαφρά Ταξιαρχία πήγε στους 22 πόντους και την τελευταία θέση, όντας φυσικά η ομάδα που υποβιβάστηκε στη Superleague 2.

Στη Νίκαια, ο Ιωνικός νίκησε τον Παναιτωλικό με σκορ 3-1, έμεινε αήττητος σε ολόκληρη τη διαδικασία των πλέι-άουτ και τερμάτισε πρώτος έχοντας συγκεντρώσει 45 βαθμούς. Οι Αγρινιώτες του Γιάννη Αναστασίου έμειναν πέμπτοι και στους 37 πόντους.

Λαμία και Ατρόμητος παραχώρησαν λευκή ισοπαλία (0-0), με την ομάδα του Περιστερίου να πηγαίνει στους 33 βαθμούς όντας έκτος, ενώ ο σύλλογος της Φθιώτιδας τερμάτισε στην προτελευταία θέση και θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη Βέροια για να μείνει στην κατηγορία.

Τέλος, στο χθεσινό (14/5) ματς, ο Βόλος διέλυσε με σκορ 5-0 τον ΟΦΗ ανεβαίνοντας στους 40 βαθμούς και την τέταρτη θέση, ενώ οι Κρητικοί ήρθαν δεύτεροι, τερματίζοντας στους 44 πόντους.

Δείτε την τελική βαθμολογία:

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024