Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ταμίλα Κουλιέβα: «Με τον πόλεμο στην Ουκρανία η κοινωνία στη Ρωσία έχει χωριστεί στα δύο»

Ταμίλα Κουλιέβα: «Με τον πόλεμο στην Ουκρανία η κοινωνία στη Ρωσία έχει χωριστεί στα δύο»

«Την πληρώνει ο απλός κόσμος και ο άμαχος πληθυσμός», τονίζει η ηθοποιός που κατάγεται από τη Ρωσία.

Συγκλονίζει η Ταμίλα Κουλίεβα μιλώντας για την εισβολή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ουκρανία.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που έχει γεννηθεί και μεγαλωμένη στη Ρωσία, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε για τον πόλεμο αλλά και για την στεναχώρια που νιώθει για τις δραματικές εξελίξεις.

«Δεν υπάρχει καν τρόπος να πάω να δω τη μητέρα μου. Δεν μπορεί να έρθει ούτε εκείνη. Είναι πολύ δύσκολες οι διπλωματικές σχέσεις αυτή τη στιγμή. Αυτό που περιμένουμε όλοι είναι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης. Με στενοχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση. Όλους μας επηρεάζει αυτό που ζούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά.

«Λυπάμαι και τους μεν και τους δε»

Και πρόσθεσε: «Πάνω από όλα, θέλουμε να σταθούμε στις οικογένειες που έχουν χάσει τους δικούς τους ανθρώπους. Μετά στους ανθρώπους της χώρας που είναι εισβολέας. Και το λέω αυτό γιατί και στη Ρωσία η κοινωνία έχει χωριστεί στα δύο. Είναι αυτοί που δεν δέχονται τα όσα συμβαίνουν και κάνουν ό,τι μπορούν στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια, μαζεύοντας υπογραφές, ακόμα και βγαίνοντας στον δρόμο.

Είναι και οι άλλοι, που υποστηρίζουν την απόφαση του προέδρου (σ.σ. Βλαντιμίρ Πούτιν). Αν με ρωτάς, εγώ λυπάμαι και τους μεν και τους δε. Γιατί από τη μια είναι αυτοί που υποφέρουν και δεν μπορούν να κάνουν στην ουσία τίποτα σε αυτή τη χώρα και από την άλλη είναι αυτοί που απλούστατα έχουν χάσει τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Έχουν χάσει τον εαυτό τους».

«Οι Ρώσοι τώρα είναι σαν να έχουν μια ρετσινιά. Κανείς δεν πίστεψε ότι θα γίνει αυτό και ο Πούτιν θα εισβάλει. Έγιναν πολλά λάθη. Όλοι γίναμε πολιτικοί αναλυτές και διεθνολόγοι. Ξέρω πολύ καλά τα ιστορικά και πολιτικά γεγονότα, το τι έχει συμβεί και πώς φτάσαμε εδώ. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Αυτή τη στιγμή την πληρώνει ο απλός κόσμος και ο άμαχος πληθυσμός. Πεθαίνει κόσμος κι αυτό πρέπει να σταματήσει», κατέληξε.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024