Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «ερυθρόλευκη» κορυφή του Σλούκα (vid)

Η «ερυθρόλευκη» κορυφή του Σλούκα (vid)

Ο Κώστας Σλούκας έκανε μια τρομερή εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου μοιράζοντας 15 ασίστ, που είναι φυσικά ρεκόρ στην ιστορία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου τον οποίο και νίκησε εύκολα, έχοντας παράλληλα σε εξαιρετική μέρα τον Κώστα Σλούκα.

Ο ηγέτης των Ερυθρόλευκων κατάφερε να μοιράσει 15 ασίστ στα 25 λεπτά που τον χρησιμοποίησε ο Γιώργιος Μπαρτζώκας, έχοντας μάλιστα τις μισές τελικές πάσες ολόκληρης της ομάδας που είχε συνολικά 30!

Φυσικά η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί ρεκόρ και για τον ίδιο τον 32χρονο γκαρντ, αλλά και για τον σύλλογο, καθώς ο «Σλούκι Λουκ» έκανε ρεκόρ για το ελληνικό πρωτάθλημα στην ιστορία των Ερυθρόλευκων ξεπερνώντας τις 13 που είχε μοιράσει ο Μίλος Τεόντοσιτς το 2009 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Ο Κώστας Σλούκας ξέρει καλά πως να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του. Στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό, ωστόσο, ξεπέρασε τον εαυτό του και κατέκτησε μια σημαντική πρωτιά!

Πιο συγκεκριμένα, σε 25:07 λεπτά συμμετοχής μοίρασε 15 ασίστ, κατέρριψε το ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε την πρώτη θέση στον πίνακα με τους παίκτες που έχουν δώσει τις περισσότερες ασίστ με την ερυθρόλευκη φανέλα σε αγώνα του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024