Αίσιο τέλος, μετά από επέμβαση της ΕΚΑΜ, είχε η υπόθεση του άνδρα που απειλούσε από χτες το απόγευμα, να αυτοκτονήσει πέφτοντας από το καμπαναριό της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην οδό Ορυζομύλων 30 στο Αιγάλεω.
Ο άνδρας είχε κλείσει την καταπακτή του καμπαναριού και αρνιόταν να κατέβει, παρά τις πολύωρες εκκλήσεις διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ που είχε μεταβεί στοι σημείο.
Τελικά, στις 05.00 το πρωί, σήμερα, ομάδα της ΕΚΑΜ πραγματοποίησε επιχείρηση στο καμπαναριό και κατέβασε σώο τον άνδρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
Πρόκειται για έναν 56χρονο ελληνικής υπηκοότητας, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία έχει ψυχολογικά προβλήματα και θα οδηγηθεί σε ψυχιατρική κλινική για εξέταση.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα