Σλούκας και Παπαγιάννης στη 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague
Οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκαν στη 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague για τη σεζόν 2021/22!
Μεγάλη διάκριση για τον Κώστα Σλούκα και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Τόσο ο γκαρντ του Ολυμπιακού, όσο και ο σέντερ του Παναθηναϊκού ψηφίστηκαν στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της Euroleague.
Οι δύο Έλληνες παίκτες ανταμείφθηκαν για τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις κατά τη διάρκεια τους regular season, κερδίζοντας έτσι από μια θέση την 2η καλύτερη πεντάδα της Euroleague, δίπλα στους Βασίλιε Μίσιτς, Σαβόν Σιλντς και Βλάντιμιρ Λούτσιτς.
Ο Σλούκας είχε στην regular season 11,9 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο, ενώ ο Παπαγιάννης είχε 10,3 πόντους, 8,2 ριμπάουντ και 1,7 μπλοκ ανά αγώνα.
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442