Πέτρος Φιλιππίδης: Συνέχεια της δίκης με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας
Ξανά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο ηθοποιός
Με την κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.
Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ο οποίος κατηγορείται για για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, έπειτα από καταγγελίες συναδέλφων του σε βάρος του. Η δίκη θα ξεκινήσει με την εξέταση της πρώτης καταγγέλλουσας και θα της υποβληθούν ερωτήσεις από τον συνήγορο του ηθοποιού.
Κεκλεισμένων των θυρών
Οι δύο από τις 3 καταγγέλλουσες, έχουν επιλέξει να γίνει η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.
Σημειώνεται πως το αίτημα για αναπαράσταση του βιασμού, που είχε ζητηθεί από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς θεώρησαν ότι η καταγγέλλουσα είχε πέσει σε αντιφάσεις, είχε απορριφθεί και μετά την εξέταση της πρώτης καταγγέλλουσας, αναμένεται και η εξέταση άλλων μαρτύρων για την υπόθεση.
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη
- Πολιτικός Διάλογος Ελλάδας – Τουρκίας χωρίς εκπλήξεις με το βλέμμα στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Γρίπη: Καλπάζει η μεταδοτικότητα- ασθμαίνοντας ακολούθησε ο εμβολιασμός



