Ένας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, που φέρει τραύμα από κυνηγετικό όπλο μεταφέρθηκε, μετά τις επτά το απόγευμα της Παρασκευής, από το Κέντρο Υγείας Διαβατών με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Πλησίον του Τμήματος Ασφάλειας Δέλτα εντοπίστηκε και προσήχθη ένα άτομο, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).