Σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε στην Κρήτη, με το επίκεντρο να είναι 78 χιλιόμετρα νότια και νοτιοανατολικά της νήσου Χρυσής.
Το εστιακό βάθος ήταν στα 7,9 χιλιόμετρα.
Δείτε την αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει ξανά δυνατός σεισμός στο Αρκαλοχώρι, αλλά ο σεισμός σήμερα δεν είχε σχέση με αυτό το ρήγμα.
Για τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Άκης Τσελέντης, ο οποίος απηύθυνε προειδοποίηση προς τους κατοίκους της περιοχής.
«Όπως τα έχουμε πει, θα παρακολουθούμε κάποια ύφεση στη σεισμικότητα και μετά την εμφάνιση ενός σεισμού με λίγο μεγαλύτερο μέγεθος. Το φαινόμενο αυτό θα εξασθενεί σταδιακά. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΑ ΗΔΗ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΑ ΚΤΙΡΙΑ!» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσελέντης.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής