Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Γυναίκα λιποθύμησε ενώ οδηγούσε – Την έσωσαν περαστικοί

ΗΠΑ: Γυναίκα λιποθύμησε ενώ οδηγούσε – Την έσωσαν περαστικοί

Η γυναίκα λιποθύμησε και το αυτοκίνητο συνέχιζε να κινείται ανεξέλεγκτα

Τα αυτοκίνητα είχαν σταματήσει στο φανάρι στη κεντρική διασταύρωση των λεωφόρων Woolbright Road και Congress Avenue στο Boynton Beach στη Φλόριντα. Η κάμερα ασφαλείας από απέναντι κτίριο κατέγραψε τα πάντα.

Το φανάρι ανάβει πράσινο και ένα ένα τα αυτοκίνητα ξεκινάνε. Η 63χρονη οδηγός του ενός αυτοκινήτου όμως, η κ. Laurie Rabyor την ώρα που ξεκινούσε, λιποθύμησε επάνω στο τιμόνι.

Το αυτοκίνητο είχε πάρει μια ανεξέλεγκτη πορεία και κατευθύνονταν προς τα άλλα αυτοκίνητα στο σταυροδρόμι. Μια άλλη οδηγός και φίλη της Laurie που δουλεύαν μαζί και μόλις είχαν σχολάσει, την είδε από το παράθυρο με το κεφάλι να κρέμεται από το τιμόνι και το αυτοκίνητο να κινείται.

Κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Βγήκε από το αμάξι της και έτρεξε προς το όχημα της φίλης της ενώ ταυτόχρονα φώναζε στους άλλους οδηγούς να βγουν για να τη βοηθήσουν να σταματήσει το αυτοκίνητο.

Σταμάτησαν το αυτοκίνητο με τα κορμιά τους

Πολλοί ανταποκρίθηκαν, βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και έτρεξαν προς το ακυβέρνητο όχημα. Τελικά κατάφερνα να το σταματήσουν βάζοντας τα κορμιά τους μπροστά σαν φρένο.

Ενημέρωσαν αμέσως την αστυνομία και το ασθενοφόρο που ήρθε και παρέλαβε τη γυναίκα η οποία ανέκτησε τις αισθήσεις της μετά από λίγο: «Μακάρι να ήμουν εκατομμυριούχος και να αγόραζα σε όλους σας από ένα σκάφος» είπε σε όλους που τη βοήθησαν η Laurie για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της,

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024