Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Αρτέτα: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο»

Αρτέτα: «Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο»

Σύμφωνα με τον τεχνικό της Μικέλ Αρτέτα, η Άρσεναλ δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο, έχοντας μπροστά της, την πρόκληση για μία θέση στο Champions League.

Ένα ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου εναντίον της Τότεναμ είναι πάντα μια ιδιαίτερη συνάντηση στην Premier League, αλλά η Άρσεναλ δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο, έχοντας μπροστά της, την πρόκληση για μία θέση στο Champions League, όπως δήλωσε σήμερα Μίκελ Αρτέτα.

Η Άρσεναλ απέχει τέσσερις βαθμούς από την Τότεναμ, τρία παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και μία νίκη στην έδρα του αντιπάλου της θα της εξασφάλιζε θέση στην πρώτη τετράδα, και την επιστροφή στο Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2016-17.

«Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, αν κερδίσουμε εναντίον τους, θα παίξουμε στο Champions League την επόμενη σεζόν. Δεν χρειάζεται κανένα επιπλέον κίνητρο ή να τους πει κάποιος κάτι περισσότερο από αυτό», είπε ο Αρτέτα στους δημοσιογράφους πριν από την αυριανή συνάντηση.
«Η ευκαιρία είναι εκεί, θα παίξουμε για να το πετύχουμε, όπως κάνουμε πάντα. Έτσι έχουμε φτάσει σε αυτή τη θέση και έτσι θα το προσεγγίσουμε», πρόσθεσε ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ.

inSports

Δεν πάει στο Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου – «Η απόφαση είναι καθαρά προσωπική» (pic)

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μείνει εκτός του Προολυμπιακού τουρνουά με την Εθνική, εξήγησε με ανάρτησή του ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024