Η μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του συντρόφου της στη Φολέγανδρο, με μια ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στη δίκη για το φόνο της Καρολάιν, που επίσης δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της.
Η Αλεξάνδρα Μάκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς, αφού παρακολούθησε την απολογία του δράστη της δολοφονίας Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε μια οργισμένη και συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram για τη δίκη.
Η ίδια έγραψε:
«Σήμερα κλαίω για σένα γιατί δεν ζεις! Σήμερα σε μια αίθουσα δικαστηρίου ένας ψυχρός δολοφόνος προσπαθεί να δικάσει εσένα! Όχι… δεν θα τον αφήσουμε! Θα παλέψουμε για σένα… εμείς θα σε δικαιώσουμε και θα σε τιμήσουμε όπως σου αξίζει! Θα παλέψουμε να μη βγει ποτέ από τη φυλακή και κοιτάξει στα μάτια την κόρη σου. Για την Καρολάιν…».
Δείτε την ανάρτηση της μητέρας της Γαρυφαλλιάς για την Καρολάιν:
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα