
Καρυπίδης: «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΚ»
Ο Θεόδωρος Καρυπίδης κάλεσε τον κόσμο του Άρη να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Ο Άρης πανηγύρισε ένα μεγάλο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Δικεφάλου του βορρά στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Θεόδωρος Καρυπίδης, με μήνυμα του κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στην ΑΕΚ και να βοηθήσει τους παίκτες του Χερμάν Μπούργος να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η τοποθέτηση που έκανε ο Θεόδωρος Καρυπίδης:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και συνεχίζουμε.
Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί».
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους
- Ιράν: Επίθεση των ΗΠΑ στο νησί Κεσμ – «Συντριπτική» ιρανική απάντηση σε αμερικανική βάση στο Κουβέιτ
- Βρετανία: Επεισόδια για τη σύλληψη ετοιμοθάνατου φοιτητή-θύματος επίθεσης
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ



