Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού στην νέα Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Στη νέα Πολιτική Επιτροπή που προέκυψε από τις διαδικασίες του 14ου συνεδρίου μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στη πρώτη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής που προέκυψε από το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα 113 από τα 150 αιρετά στελέχη της Πολιτικής Επιτροπής εκλέγονται για πρώτη φορά. Ο μέσος όρος ηλικίας της νέας επιτροπής είναι κατά εννέα χρόνια μικρότερος από την προηγούμενη με πολύ περισσότερες γυναίκες», είπε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του.

Η ομιλία του πρωθυπουργού ήθελε να δώσει μήνυμα εγρήγορσης στο νέο όργανο του κόμματος ενόψει των βουλευτικών εκλογών το 2022.

Αντιπολίτευση που βασίζεται στα ψεύδη

«Απέναντί μας έχουμε μια αντιπολίτευση που θα πολώσει στο μέγιστο πολιτικό βαθμό το πολιτικό κλίμα, και θα επενδύσει στα ψεύδη. Εμείς δεν έχουμε κανέναν λόγο να εμπλακούμε στην αθλιότητα των πολιτικών μας αντιπάλων. Θα μιλάμε με στοιχεία και νούμερα για όσα κάναμε. Και θα είμαστε σε διαρκή κομματική εγρήγορση. Πρέπει όλοι μας να ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας. Εσείς τα στελέχη της ΠΕ είστε αυτοί που θα τα δώσετε όλα σε αυτούς τους 12 μήνες, ώστε στην πρώτη κάλπη της απλής αναλογικής η ΝΔ να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα που θα λειτουργήσει ως βατήρας για μια αυτοδύναμη Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Το κεφάλι κάτω αλλά το φρόνημα ψηλά» είναι ο οδηγός για το επόμενο διάστημα που στελέχη του κόμματος θα οργώσουν την Ελλάδα, ανέφερε. «Να γίνετε ένα καθημερινό υπόδειγμα δράσης για όλα τα μέλη του κόμματός μας. Μας περιμένει ένα δύσκολο αλλά όμορφο ταξίδι δίπλα σε κάθε Νεοδημοκράτη, σε κάθε φίλο του κόμματος αλλά και δίπλα σε κάθε πολίτη όπως ήταν το σύνθημα του συνεδρίου μας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς κόμμα

«Δεν υπάρχει κυβέρνηση χωρίς κόμμα, δεν υπάρχει κόμμα χωρίς την κοινωνία, γεγονός που σημαίνει ότι έχουμε τους επόμενους 12 μήνες για να ολοκληρώσουμε το έργο μας.  Έχει σημασία να τονίζουμε τα όσα κάναμε τα τελευταία χρόνια. Έχουμε υλοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των δεσμεύσεων για τις οποίες ο ελληνικός λαός μας εξέλεξε.

Αυτές τις μέρες αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. 8 στους 10 πολίτες θα πληρώσουν λιγότερο. Συνολικά οι Έλληνες θα πληρώσουν 380 εκατομμύρια λιγότερο σε σχέση με το 2021 και ένα δισ. σε σχέση με το 2018», είπε ο πρωθυπουργός και αναφέρθηκε στα μέτρα στήριξης για την ενέργεια αλλά και στην εξωτερική πολιτική των τελευταίων χρόνων

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024