Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: No penalty, no party…

ΠΑΟΚ: No penalty, no party…

Ο ΠΑΟΚ που έπαιρνε… πνοή από την άσπρη βούλα μέχρι τον Φεβρουάριο, δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι με αποτέλεσμα να παραπαίει εδώ και 9 αγωνιστικές.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση από το ξεκίνημα των play off, όμως εδώ και αρκετό καιρό «παραπαίει» αγωνιστικά. Ο Δικέφαλος του βορρά μετά την τελευταία ήττα την περασμένη Κυριακή στους Ζωσιμάδες έφτασε αισίως τα 9 σερί ματς χωρίς νίκη και είναι έτοιμος να γράψει αρνητική ιστορία.

Η ομάδα του Λουτσέσκου αγνοεί τη νίκη από τις 20 Μαρτίου και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (0-1) και έκτοτε μετράει 6 ήττες και 3 ισοπαλίες σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ απέχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα μακριά από τη χειρότερη επίδοση που είχε ποτέ, αφού τη σεζόν 1983/84 είχε συμπληρώσει 10 συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη, έχοντας μάλιστα 10 ισοπαλίες!

Οι Θεσσαλονικείς μοιάζουν να έχουν αδειάσει, ενώ έχουν «χτυπηθεί» και από τραυματισμούς με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει περιορισμένες λύσεις, την ίδια ώρα όμως υπάρχει ένα στατιστικό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο ΠΑΟΚ σε αυτές τις 50 μέρες περίπου που έχει ξεχάσει τι θα πει νίκη και βγάζει ένα κουρασμένο και απογοητευτικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει κερδίσει ούτε ένα πέναλτι! Και στα 9 παιχνίδια που δεν έχει νίκη δεν έχει πάει στην άσπρη βούλα, όταν μέχρι τον Φεβρουάριο είχε δημιουργήσει μια… σχέση λατρείας με το πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν που μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου και το ματς με τον Ιωνικό είχε κερδίσει 15 πέναλτι στο πρωτάθλημα, δεν πήγε ξανά στην άσπρη βούλα, με αποτέλεσμα να έχει έρθει σε ένα σημείο που «ψάχνει» απεγνωσμένα νίκη δυο μήνες τώρα.

Ο Δικέφαλος του βορρά ήταν πρώτος σε όλη την Ευρώπη σε κερδισμένα πέναλτι, συνήθως έπαιρνε ακόμη και δυο σε ένα ματς (όπως με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης), αλλά πλέον ισχύει το «no penalty, no party» για την ομάδα του Λουτσέσκου. Και έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν παίρνει πέναλτι και ταυτόχρονα δεν παίρνει και νίκη. Όταν μέχρι τον Φεβρουάριο είχε υπερδιπλάσια πέναλτι από τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα που του έδιναν τρίποντα…

Τα 9 σερί αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ:

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1
Μαρσέιγ-ΠΑΟΚ 2-1
ΠΑΟΚ-Μαρσέιγ 0-1
Άρης-ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024