Ανακοίνωσε τον διάδοχο του Χάαλαντ η Ντόρτμουντ (pic)
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ επισημοποίησε τη συμφωνία της με τον Καρίμ Αντεγέμι για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Άμεση ήταν η απάντηση της Ντόρτμουντ στην μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι! Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των «Πολιτών», η Μπορούσια γνωστοποίησε την απόκτηση του Καρίμ Αντεγέμι από τη Σάλτσμπουργκ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2027 με τους Βεστφαλούς.
Η Ντόρτμουντ επιμένει στην ίδια… συνταγή αφού από την αυστριακή ομάδα είχε πάρει και τον Χάαλαντ, με τη μεταγραφή του 20χρονου Γερμανού άσου να κοστίζει περίπου 38 εκατ. ευρώ.
Σε 42 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν ο Αντεγέμι έχει πετύχει 23 γκολ κι έχει δώσει 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.
Borussia Dortmund is thrilled to announce the signing of German International, Karim Adeyemi, on a contract until June 2027! ? pic.twitter.com/JEoNB6VleY
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.