Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο

Κρήτη: Μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση για Ηράκλειο

Ο νεαρός Βρετανός, δεν πειθαρχούσε στις συστάσεις του πληρώματος, με αποτέλεσμα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, να φορέσει χειροπέδες.

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 5 Μαΐου σε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από τη Μεγάλη Βρετανία με προορισμό το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Αιτία ήταν ένας… θερμόαιμος επιβάτης, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Πρόκειται για νεαρό Βρετανό, ο οποίος δεν πειθαρχούσε στις συστάσεις του πληρώματος, με αποτέλεσμα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Ηράκλειο, ο νεαρός να φορέσει χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης από το αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ με προορισμό το αεροδρόμιο Ηρακλείου. Μεταξύ των δεκάδων επιβατών που βρίσκονταν στην πτήση, προκειμένου να μεταβούν στην Κρήτη και να απολαύσουν τις διακοπές τους στο νησί, βρισκόταν κι ένας 24χρονος άνδρας βρετανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο νεαρός, ο οποίος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δημιούργησε προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης, με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 24χρονος Άγγλος δε συμμορφωνόταν στις επανειλημμένες συστάσεις των αεροσυνοδών. Προφανώς ο νεαρός θεώρησε ότι δε θα κληθεί να λογοδοτήσει σε κανέναν για τη συμπεριφορά του. Λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης, κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει…

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 11:04 μ.μ. Λίγο μετά την προσγείωση, ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας: Όντως, λίγα λεπτά αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου περνούσαν χειροπέδες στον 24χρονο ταραξία.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024